Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

CArado T 448

Prijs: € 49.999,-

41 keer bekeken • Status: Actief

Merk: CArado
Model: T 448
Bouwjaar: 2014
Lengte: 7.38 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Maximum gewicht: 3495 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 96
Kilometerstand: 55000

Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Kastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Rond zit: aanwezig

Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig


Bekijk deze Carado T448 uit het jaar 2014 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Carado camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Deze camper heeft een laadvermogen van 795 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de ringverwarming voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Tenslotte wordt het hoge laadvermogen onder de aandacht gebracht. Samen met de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en het kluisje, kiest u voor een camper waarmee u flexibel én onafhankelijk op vakantie kunt.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging en een proefrit? Neem dan contact op met Pieter Stoof via 06-53214955 of pstoof@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*



Website tipCaravan & Camperaccessoires aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Campermakelaar.nl ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Helmond
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0492344044
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)