Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

kamperen

Aluminium afsluitbare materiaalkist voor Camper, Pick-up oid

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

213 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Aluminium kist die speciaal is gemaakt en bedoeld om een leven lang mee te gaan. Kist is geheel van aluminium en in elkaar gelast. Aangezien de kist met dubbele degelijke ABUS sloten afgesloten ken worden en ook waterdicht is, is hij ook geschikt om duurdere spullen in op te bergen. (kan alleen met een slijptol open gebroken worden!!)

 

De kist is geplaatst op een metalen frame waardoor hij zonder problemen achterop een camper geplaatst kan worden door middel van onderbouw steunen. Maar is ook prima geschikt om op een Pick-up te plaatsen en door de stevige constructie kan hij ook uitstekend op een 4 X 4 Truck/Jeep geplaatst worden voor een overland tour.

 

Andere mogelijkheid is om de kist te plaatsen op aanhanger of een bagagewagen. (kist kan gedemonteerd worden van het metalen frame)

 

De afmetingen zijn L 140 X D 43 X H 52/47 cm. Bovenkant van de kist zit 5 cm afschot in zodat er nooit water op de kist blijft staan. In de kist is ook nog een extra niveau aangebracht voor meer bergruimte.

 

De hartafstand van de chassis steunen is 129 of 140 cm afhankelijk hoe je de steunen plaatst. Verder zijn er op het deksel twee fietsgootjes geplaatst om evt een kinderfiets op te plaatsen.

De kist scharniert aan de achterkant. De klep kan meer dan 90 graden geopend worden en blijft staan dmv een opklapbare steun.

 

Deze kist is in prima staat, verlichting werkt.

 

Als u belangstelling heeft mag u mij ook bellen; 06-522 000 11

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

't Harde
(Gelderland, Nederland)
Tel: 06-522 000 11

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)