Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Camper (of auto) invoeren en BPM aangifte doen?

Prijs: € 75,-

376 keer bekeken • Status: Actief

  • Brandstof:
  • Diesel

Camper (of auto) invoeren en BPM aangifte doen?
U kunt veel geld besparen door uw camper of auto in Duitsland (of in België) te kopen indien deze minstens zes maanden oud is en 6000 km gereden heeft.
Bij het invoeren en het aangeven van de BPM-betaling helpen wij u bij elke stap en vullen wij alle formulieren voor de RDW, de BPM-aangifte en de houderschapsbelasting-korting voor u in, inclusief de verplichte netto catalogusprijs berekening. Voor het gehele begeleidingsproces met alle formulieren berekenen wij 75,- euro. Meer info hierover staat op internet bij SFA-Parkstad in Nederland.
Ook kunnen wij u van dienst zijn met een snelle RDW-invoerregistratie zonder keuring van het voertuig bij de RDW. U hebt dan binnen 14 dagen het nieuwe NL-kenteken en kunt daarmee eventueel ook het voertuig in het buitenland rijdend ophalen. De huidige wachttijd bij de RDW voor een invoerkeuring bij hen is 6 tot 8 weken, dan komt uw kenteken twee weken daarna pas binnen.
Dezelfde service kunnen wij u aanbieden voor het ombouwen van een bestelbus naar kampeerauto. U bent dan immers ook verplicht om BPM-aangifte te doen voordat u een nieuw kampeerauto kenteken krijgt van de RDW.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heerlen
(Limburg, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)