Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

kamperen

Kampeerbus met diverse accessoires

Prijs: € 4.750,-

274 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal personen:
  • Driepersoons
  • Brandstof:
  • Benzine
  • Bouwjaar:
  • 1995

Renault Trafic kampeerbus uit 1995 per direct beschikbaar. Wij zijn er 5 jaar mee op pad geweest. De motor doet het altijd en hadden we nooit zorgen aan! 
De grootte van de bus is heel praktisch, hij past in elk parkeervak en omdat het een benzineauto is mag hij elke stad nog in. 
Er is heel veel opbergruimte, onder de bank, in de vele boven-en zijkastjes rondom en boven de cabine. Ook is de keuken heel ruim en handig vergeleken met andere bussen. Top aan deze bus is de indeling waardoor de bus veel breder inzetbaar is dan alleen als kampeerbus. Doordat je ook aan de achterkant van de bus naar binnen kunt stappen kun je de bus ook heel goed voor spullen vervoer gebruiken. Een fiets schuif je bv zo naar binnen, ook is er plaats voor een grote hondenbench (70 x 90 cm) op de plek van de uitneembare tafel. Die dubbele instapmogelijkheid komt ook tijdens de vakanties heel goed van pas.
Heel fijn is het extra lange bed (120 x 225)
In de cabine zijn de originele stoelen vervangen door een 2 zitsbankje en een leren bestuurdersstoel waardoor er een extra persoon mee kan.
De bus heeft een trekhaak en een eenvoudige imperiaal met laddertje waardoor je er alles mee kan doen wat je zou willen. Een fietsdrager voor 1 fiets kan ik er ook bij meegeven. Deze multifunctionele bus is eenvoudig van opzet zonder veel luxe. Goed onderhouden bus, carrosserie in orde en er zit weer een vol jaar APK op.
Wij moeten het camperleven verlaten en hopen iemand anders blij te maken met een nieuw avontuur.
Op de foto's staat ook een zelfde rode bus, die is niet te koop maar de blauwe zonneklep en 4 meter lange luifel daarvan krijg je erbij of zijn los te koop. Ook hebben we nog een set nieuwe winterbanden voor de winterkampeerders onder ons!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
26 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0654340437

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)