Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Campingshop Caravan INN aan de Costa Brava

Prijs: Niet van toepassing

299 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Campingshop Caravan INN aan de Costa Brava

In onze uitgebreide campingshop hebben wij meer dan 1.000 artikelen op voorraad en meer dan 5.000 artikelen in het assortiment.

Zo hebben wij dakluiken, raamuitzetters, deurstoppers, dompelpompen, Thetford productenen en onderdelen, campingmeubelen, etc. Ook kan men bij ons Ticamo en Inaca voortenten en luifels bestellen.

Er zijn twee professionele monteurs in dienst voor reparaties op het gebied van gas, water, elektriciteit , mechaniek en het inbouwen van installaties zoals Truma mover, Dometic Airco´s, Alko estabilisatoren, Fiamma Luifels en fietsendragers , etc.

 

En zoekt u een betrouwbare plaats om uw caravan te stallen aan de Costa Brava in Spanje.......

 

dan bent u bij Caravan INN aan het juiste adres.

 

Een nederlands sprekend receptieteam staat voor u klaar en meer dan 20 professionele medewerkers dragen zorg voor uw voertuig.

Caravan INN bestaat aankomende zomer 31 jaar en is als eerste begonnen met een caravanstalling dicht bij de snelweg de A7 en de NII ( bij Sant Pere Pescador). Er zijn volledig verzekerde buiten- en overdekte stallingsplaatsen beschikbaar.

 

Het terrein is goed verzorgd en de stalling is het hele jaar geopend. Er is maximale beveiliging: Laserhek, 24 uur videobewaking en alarmlijn direct met de politie, anti diefstal muur, waakhonden en er woont een wachter op het terrein.

 

Vele services voor de caravan zijn bestelbaar zoals o.a. een wasbeurt, technische controle, transport van en naar de camping etc. Wij hebben al onze vergunning voor het transporteren van caravans met daarbij een all risk en WA verzekering.

 

Er is nog meer bij Caravan INN:

In en verkoop gebruikte caravans

Wij zijn Adria dealer

Garage - eigen reparatieservice voor caravans

Verhuur van stacaravans en caravans op campings:Ballena Alege, Nautic Almata, Aquarius en Las Dunas. En verhuurcaravans op elke gewenste camping.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Ventalló
(Spanje)
Tel: +34 972520468

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)