Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Xenteq PurePower Zuivere Sinus Omvormer PPI 300-212 300W

Prijs: € 107,-

283 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Altijd 230VAC

Gebruik blijven maken van de apparatuur waar normaal gesproken een netspanning voor nodig is. Dat is het voordeel van deze DC-AC inverters. Sluit de inverter aan op de accu en er is direct overal 230VAC ter beschikking. De inverters uit de PurePower serie zijn uitermate geschikt voor particulier gebruik, zoals in campers, caravans en boten. Zo heeft men de gemakken van thuis ook onderweg tot beschikking. Maar deze serie is ook prima op zijn plek in een professionele toepassing. Zo hoeft het geen belemmering meer te zijn als er op de (mobile) werkplek geen netspanning aanwezig is. Deze kan zelf gecreëerd worden! Maak het werken makkelijker en breid de mogelijkheden en werkzaamheden uit.

 

Zuivere sinus
Alleen bij een inverter met een zuivere sinus uitgang kan gegarandeerd worden dat alle apparatuur werkt. De uitgang van de PurePower serie blijft bij elke belasting van stabiele kwaliteit.

 

Vermogen
Het vermogen van 230VAC apparatuur is zeer divers. De lader van de telefoon verbruikt nou eenmaal vele malen minder dan bijvoorbeeld een airco. Daarom zijn er verschillende modellen leverbaar, van 300Watt t/m 3000Watt. Zo is er voor nagenoeg elke toepassing wel een oplossing. De Pure Power 300-212 is een 12V-230V omvormer met een vermogen van 300 Watt.

 

TIP
Bij inverters is het altijd zeer belangrijk om goed na te gaan wat de aan te sluiten apparatuur werkelijk aan vermogen vraagt (het opgenomen vermogen en wat de (opstart) pieken zijn. Als u meerdere apparaten gelijktijdig aan wilt zetten, tel dan de vermogens bij elkaar op. Kies aan de hand hiervan het juiste model. 

 

Door Ikwilum.nl kunt u thuis eenvoudig en snel uw producten bestellen. Meer leuke en handige kampeeraccessoires bekijken, kijk dan eens op onze website www.ikwilum.nl. Vragen? Wij zijn bereikbaar op: 085-2013480 of stuur een email aan: info@ikwilum.nl . Heeft u liever persoonlijk advies kom dan langs in ons filiaal te Zwijndrecht.

Reageer nu!

Contact-informatie

Ikwilum.nl ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwijndrecht
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: +31(0)85-2013480

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)