Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Instapklare caravan met voortent plus compleet accesoires

Prijs: € 650,-

1.220 keer bekeken • Status: Actief

  • Bouwjaar:
  • 1984
  • Aantal personen:
  • Vierpersoons

Complete caravan met voortent. Vaste gasleidingen en kachel. Met circulatie ventilater door gaten bij de voeten. Met haringen en gereedschap campeerservies en bestek. Grondzeilen en tapeitzeil.

Waterpomp koelkast met vriesvakje. Alles functionerrd perfect. Nieuwe kussens en  nieuwe gordijnen voor d e 4 grote ramen van de voortent die kun je op 3 manieren binnenkomen alleen niet via de rechter rits die krijg je moeilik terug in rits maar dat hinderd niet.

Tuinstel met 5 nieuwe campeerstoelen.

Echt nostalgie lijkt eiken en beige bruin interieur. Kleur voortent blauwgrijs. Caravan beige bruin met voor en achter sierverlichting.

Met papieren. Dus even ovrrschrijven hij hoeft niet vrrzekerd te worden. Op de fotos ist wa rommelig maar je heb een rondzit is twee persoonsbed. En een afsluitbaar treinzitje wat een 1 persoonsbed is. Je kunt er krap met twee inliggen.

In de voortent kun je stretchers of luchtbedden leggen . Voortent plus minnus 5 breed 4.5 diep De caravan staat nu uitgestalt op een mini camping in Oosterhout voor €150 per maand. Voor bezichtiging en koop. Hij is zo opgeruimd spreekt voor zich! 

Mijn telefoonnr:0031618451617 email: nils_snoeren@hotmail.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oosterhout
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0031614926362

Biedingen

Naam Contact
tony Van der meirsch 450,-
lambert rooijmans 375,-
sjoerd 350,-
export 300,-

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)