Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Knaus Blue line 500 TK met stapelbedden

Prijs: € 7.250,-

539 keer bekeken • Status: Actief

  • Bouwjaar:
  • 1998
  • Aantal personen:
  • Zespersoons of meer

Op verzoek van vrienden op onze camping plaatsen wij deze advertentie:

 

Wij verkopen onze Knaus caravan met stapelbedden (perfect voor gezinnen) met een grote luifel gemaakt van PVC voor gebruik over het hele jaar, in alle seizoenen. De luifel kan ook worden omgebouwd en de caravan is in topconditie. Schoon en fris, niet roker etc. De caravan is zeer comfortabel voor 6 / 7 personen dus voor gezinnen zeer geschikt.

 

Men heeft aan de voorkant een zitgroep welke tot bed kan worden omgebouwd, er passen 2 tot maximaal 3 personen op. Aan de achterkant heb je stapelbedden waar een kind kan slapen en een zitgroep die je als een enkele slaapplaats kunt omzetten. U kunt alles zo draaien zodat u een compleet bed heeft waar ook 2 tot maximaal 3 personen kunnen slapen (zie foto's). De achterkant kan door een schuifdeur worden afgescheiden.

De caravan heeft een ledig gewicht van 1230 kg, totaal gewicht is 1500 kg.

 

Momenteel staat de caravan op Duits kenteken. TÜV tot oktober maar de caravan kan probleemloos worden gekeurd. Hij is 100% in orde. De caravan is 2 jaar geleden volledig nieuw afgedicht, zodat aan de binnenzijde alles kurkdroog en vochtvrij is.

 

Alles in en aan de caravan functioneert perfect, geen gebreken zijn gevonden. De caravan is tevens voorzien van groot dakraam. De caravan is schadevrij en heeft ook geen hagelschade o.i.d. De caravan staat momenteel nog in Nederland op een gezinsvriendelijke camping. Hij kan daar bezocht worden (Heijen, Li) tot met zondag 1 oktober, daarna gaat de caravan naar Mönchengladbach (Dui). We doen de caravan met pijn in het hart weg maar we hebben inmiddels op de camping een vaste plaats middels een Chalet gekocht en de caravan wordt daarom niet meer gebruikt.

 

De prijs is onderhandelbaar. Als u nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met opnemen via e-mail. Ik zorg dan dat de eigenaar u kan benaderen of wanneer u de caravan wilt bezichtigen dat wij het adres doorgeven en u de eigenaar op de camping kan aanspreken. De eigenaar is op de camping aanwezig tot en met zondag 1 oktober.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heijen
(Limburg, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)