Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Home Car Racer 45 Spirit - Complete uitvoering - Bouwjaar 2006 - Sept ( Staat in Spanje )

Prijs: € 6.950,-

441 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal personen:
  • Vierpersoons
  • Bouwjaar:
  • 2006

Te koop aangeboden:

Home Car Racer 45 Spirit complete uitvoering Bouwjaar 2006 - Sept.
Het is een 4 persoons caravan en wij zijn de 2e eigenaar. De caravan wordt 3 weken per jaar gebruikt en staat de rest van het jaar in een Nederlandse caravanstalling in Spanje gestald. Kan door het lichtgewicht en afmeting ook goed achter de auto en heeft voldoende toegestane laadvermogen.

 

Maten & gewichten:
Breedte: 221 cm

Opbouw lengte: 440 cm
Totale lengte: 657 cm

Gewicht leeg: 920 kg

Maximaal gewicht: 1300 kg

Laadvermogen: 380 kg

 

Een zeer verzorgde en nette caravan uit het bouwjaar 2006. Met plezier hebben wij onze vakanties doorgebracht in deze caravan en genoten van alle voorzieningen die inbegrepen zijn. In perfecte staat en kan nog voor vele jaren kampeer plezier zorgen. Alleen in geslapen, niet in gekookt / rookt en netjes mee omgegaan.

 

Alle aankoopbonnen, informatieboekjes, reservesleutels, kenteken en kentekenbewijs aanwezig. Caravanmover, Luifel ( Ook aan de caravan te gebruiken), 4 seizoenen voortent, 2x tent tapijt etc. aanwezig.

 

Staat momenteel in Spanje, omgeving Cambrils/ Salou / Playa Montroig.Mooie campings aan de kustlijn van deze omgeving. Te bereiken met de auto of Luchthaven Barcelona ( 1 uur ) of Luchthaven Reus ( 20 minuten ). Stallingplasts kan worden overgenomen. Goede haal / breng, was en onderhoudsservices.

 

Vraagprijs caravan: €.6.950,00


Vraagprijs accessoires (1 koop): €.500,00

O.a. Coleman 6 persoons tent, tuinmeubelen, ligbedden en strandstoelen, Euromac Mobiele split airco, skottlebraai, 3x inklapbare campingkasten. (Lijst met overige accessoires beschikbaar )

 

Opmerking:
Juli- augustus 2019 wordt de laatste vakantie (3 weken) die wij doorbrengen in deze caravan. De caravan is daarom te bezichtigen in juli/ augustus in Spanje op afspraak of in overleg. (omgeving Cambrils/Salou/ Playa Montroig ) Verkoop zonder bezichtiging is uiteraard ook mogelijk.

 

Uitgebreide informatie kan opgevraagd worden en toegezonden per mail.

( verdere omschrijving en foto's ) Ga er maar vanuit dat dit een mooie complete caravan is, waarmee je in luxe kan kamperen.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Purmerend
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: Robert.vanderste

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)