Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

CARADO T447

Prijs: € 60.950,-

33 keer bekeken • Status: Actief

Merk: CARADO T447
Bouwjaar: 2016
Lengte: 7.4 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 3495 kg
Kilometerstand: 41974

Opties:
Airco: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Camera: aanwezig
Draaibare stoel: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Electrische spiegels: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Toilet/wasruimte: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig

Brandstof: Diesel. ABS, Afvalwatertank (vast), Airbag(s), Airco op motor, Audioinstallatie, Bagageruimte, Boiler, Buitenlamp, ...
Cabine airco, Camera, Cassettetoilet, Centr. deurvergr. afstandsb., Circulatie-verwarming, Combicassettes, Cruisecontrol, DAB-radio, Dakluik, Dakluik groot, Dakluik heki, Douche, Elektr. bedienbare ramen, Elektr. bedienbare spiegels, ESP, Garage, Garage achter, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Huishoudaccu, Koelkast, Lattenbodem, LCD-tv, Luifel, Matras traagschuim, Oven, Panoramadak, Ringverwarming, Schoonwatertank (vast), Schotel, Startonderbreker, Stoel(en) draaibaar, Stuurbekrachtiging, Televisie, Televisiebeugel, Toilet/Wasruimte, Trekhaak, Vriesvak, Zonnepaneel.
Bijzonderheden:
Een Carado (made by Hymer) T447 met enkele bedden. De camper is van het bouwjaar 2016 en heeft nog maar 41974 km gereden. De camper is voorzien van een trekhaak en voorbereiding voor M-Star fietsendrager van Memo. De 2 pilootstoelen kunt u draaien naar de L-zithoek, daarachter bevindt zich de hoekkeuken met oven en daar tegenover de grote koelkast met apart vriesgedeelte. De toiletruimte bestaat uit 2 gedeeltes, een douche aan de ene kant en aan de andere kant de wc en wastafel. De ruimte kunt u afsluiten met een deur van het woongedeelte. Daarachter zitten de 2 ruime enkele bedden. Onder de enkele bedden zit een grote garage met aan beide zijden een grote garagedeur. In de gaskast zit een crashsensor, geschikt voor het aansluiten van 2 gasflessen. De camper heeft een Zenec dubbel DIN navigatie systeem met een achteruitrijcamera. Kom deze camper in onze showroom bekijken, u bent van harte welkom.

Prijs € 60.950,00 (zonder inruil) en € 61.950,00 (met inruil)
Betreft een marge camper


P&M Campers
Compagniestraat 4
7826 TB Emmen
0591-764036

Openingstijden showroom:
Van 1 maart 2023 tot en met 28 oktober 2023 geopend op do-vr 13.00-17.00 uur za. 11.00-16.00 uur, zo t/m wo gesloten. Telefonisch bereikbaar van wo-za van 11.00-17.00 uur
Van 29 oktober 2023 tot en met 29 februari 2024 wintersluiting

Wij werken bij voorkeur op afspraak, maar het is ook mogelijk om binnen de openingstijden, zonder afspraak, onze showroom te bezoeken.

Onze campers worden geleverd inclusief een geldige APK (minimaal 6 maanden), indien nodig een onderhoudsbeurt en/of distributieriem volgens schema fabrikant, 3 maanden garantie of 5000 kilometer, schoon van binnen en buiten, campercheck, complete uitleg werking van de camper.

Wij geven geen garantie op achteraf in-/ opgebouwde accessoires en updates op schotel- en navigatiesystemen.
Deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan ontleent worden. Informeer dus altijd van te voren of de door u gewenste accessoire daadwerkelijk op de camper aanwezig is..
Indeling:
Halve treinzit
L-zit
Middenkeuken
2 aparte bedden
Lengtebed
Midden-opstelling

Website tipCaravan & Camperaccessoires aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

P&M Campers ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Emmen
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0591764036
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)