Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Pilote Aventura P 716

Prijs: € 39.995,-

47 keer bekeken • Status: Actief

Merk: Pilote Aventura P 716
Bouwjaar: 2011
Lengte: 7.12 meter
Aantal slaapplaatsen: 6
Maximum gewicht: 3500 kg
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 120729

Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Toilet/wasruimte: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig



Op zoek naar de perfecte camper voor avontuurlijke reizen met het hele gezin? Zoek niet verder! Onze prachtige Pilote Aventura P 716 op een krachtige Ducato 2.3 m-jet met 131 pk euro 5 motor is de ultieme keuze voor grotere families die op zoek zijn naar comfort en ruimte.

Met 5 zitplaatsen voorzien van gordels, biedt deze camper u de gemoedsrust die u nodig heeft tijdens uw reizen. En met niet minder dan 6 slaapplaatsen is er voldoende ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. Het beschikt over een gezellig 2-persoons Frans bed, een handig 2-persoons hefbed en zelfs een 2-persoons bed dat kan worden gecreëerd door de dinette om te bouwen. Dit is de ideale camper voor gezinnen die samen willen genieten van onvergetelijke avonturen.

De royale dinette/lounge-ruimte is perfect om samen te komen na een dag vol avontuur. De banken rondom en de L-vormige zithoek met grote verplaatsbare tafel bieden voldoende ruimte voor gezellige maaltijden en ontspannen momenten. De twee draaibare pilotenstoelen zorgen ervoor dat iedereen comfortabel kan zitten en genieten van het uitzicht.

In de ruime keukenunit vindt u veel kastruimte en een grote dubbeldeurs vol-automatische koelkast om al uw favoriete lekkernijen vers te houden.

De camper is ook uitgerust met een ruime wc-doucheruimte, inclusief een aparte douche voor extra comfort en privacy. Met de achteruitrijcamera en de fietsendrager voor 2 fietsen bent u altijd goed voorbereid op uw reizen.

En dat is nog niet alles! Deze camper is voorzien van een nieuwe huishoudaccu, zonnepaneel, omvormer en panoramadak voor extra gemak en energievoorziening. De distributieset is vernieuwd in 2022 en de banden zijn nieuw van '22. Bovendien heeft de camper een recente onderhoudsbeurt gehad in mei '23.

Met een lengte van 712 cm, een breedte van 235 cm en een hoogte van 285 cm, heeft deze camper de perfecte afmetingen om comfortabel te rijden en te parkeren. Met een gewicht van 2975 kg en een maximaal toegestaan gewicht van 3500 kg, biedt het de stabiliteit en wendbaarheid die u nodig heeft voor zorgeloze reizen.

Wacht niet langer en maak van uw volgende reis een onvergetelijk avontuur met onze Pilote Aventura P 716. Deze camper is APK-gekeurd tot mei 2024 en staat klaar om u en uw familie te vergezellen op de reis van uw dromen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die deze fantastische camper te bieden heeft!

Staat ter bezichtiging in de omgeving van Arcen.

'Vertrouwd, Veilig, Verzorgd'
Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging en een proefrit? Neem dan contact op met Jeroen Last via 046-2340304 of jlast@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Indeling Sanitair



Indelingen:
Midden-opstelling




Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte


Radio/TV



Accessoires:
Antenne-voorbereiding, Televisie


Keuken



Indelingen:
Middenkeuken




Accessoires:
Boiler, Gascomfoor, Ladekast, Vriesvak


Exterieur/Interieur



Indelingen:
L-zit, Middendinette, Rondzit




Accessoires:
Bagageruimte , Buitenlamp, Combicassettes, Dakluik, Dakluik groot, Fietsenrek, Garage, Huishoudaccu, Indirecte verlichting, Ladder, Leeslampjes, Luifel, Panoramadak, Verduistering cabine


Sanitair



Indelingen:
Midden-opstelling




Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte


Slaapcomfort


Slaapplaatsen
6 plaatsen



Aantal bedden
3 bedden



frans bed (lxb) 
2-persoonsbed (lxb) 
2-persoonsbed (lxb) 
198 x 135 
200 x 130 
185 x 130 




Indelingen:
Bed op dinette, Frans bed, Hefbed, Slaapbank

Sanitair



Indelingen:
Midden-opstelling




Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte



Website tipCaravan & Camperaccessoires aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Campermakelaar Zuyd ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sittard
(Limburg, Nederland)
Tel: 0462340304
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)