Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Chalet te koop

Prijs: € 32.500,-

1.023 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal personen:
  • Zespersoons of meer
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Te  koop 

Wij hebben  tussen Oss en Uden tegen natuurgebied de Maashorst  NB, een houten stacaravan dan wel chalet. Gezien wij 7,5 jaar geleden zijn gemigreerd naar  het buitenland  en het voor ons geen zin meer  heeft om de lange afstanden jaarlijks te rijden , bieden wij nu onze  stacaravan te koop.

Betreffende de caravan.

Caravan staat  midden in het bos , er staan ongeveer 50 caravans op het terrein   , en er  is geen kantine , zwemmen doen wij  in  het bos ven,  van  uitstekende waterkwaliteit. voor kinderen is er een grote speelweide met faciliteiten als een soort jeugdhonk. Het terrein is geheel afgesloten en niet voor derden toegankelijk.  Bezoek voor de kampeerders zijn welkom  zoals ook huisdieren.

Het grondstuk is zeer ruim vergelijkbaar mat andere caravanparken  de  unieke grote is   300m2 , met een  jaarprijs van huurpenningen , inclusief  winterstalling  € 1500,00. exclusief nutsvoorziening stroom en container , 1 maal per jaar ontvangt U hiervan een gespecificeerde  afrekening.

Indeling caravan woonkamer , met  lambrisering , laminaat vloer inclusief isolatie , keuken in landhuisstijl met laminaatvloer, keukenbenodigdheden, borden bestek pannen enz, enz   , kleine slaapkamer voor mogelijk 3 beden, 2 aanwezig , laminaatvloer  en kastruimte , een  ruime slaapkamer met laminaatvloer   grote kledingkast , ruime betegelde  toilet , wastafel en douche , warm water middels geiser  en elektraverwarming  .in de  woonkamer is ook aanwezig een ruime slaapbank met opbergvakken en ruim voor  2 personen  stevige zitting matras , eettafel voor 4 personen kastruimte  en grenen meubelen, tv, schotel receiver , radio  de gehele stacaravan  is het plafond betimmerd met kraaldelen 13,8 cm per deel , wanden bekleed met glasvezel behang. De totaal vloeroppervlakte van de stacaravan  is  44 m2.

Stroom is 3 groepen , volgens nen 1010 norm..

Buiten is een overdekt terras van 32 m2  dat op het zuiden staat en dus de gehele dag zon,  met   volledige  werkende buitenkeuken , in totaal 3 koelkasten , terras  is van bankirai hout  onverwoestbaar .

ook aanwezig grote schuur met stroomaansluiting,  tuingereedschap, grasmaaier , kruiwagen , werkbank , enz enz.

de stacaravan is opgetrokken van houten geïsoleerde wanden van 14 cm dikte als  vloer en plafond zijn  tevens geïsoleerd. vorig jaar de gehele caravan in de lak en  ramenen en deuren geverfd 

Tuin is volledig met hekwerk afgezet , als met   laurierhaag, die door het hek gegroeid is, en vele  vaste tuinplanten en struiken.

De stacaravan heeft een herbouwwaarde van €  67.000,-- b.j. 2005. verkoopprijs is € 32.500,-- .

voor verdere  info ,

 

claisen@mail.techno-tel.hu

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Kalmancsa
(Hongarije)
Tel: 0036306057619

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)