Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Nieuw chalet op park Zeelanderij te koop, Schouwen-Duiveland

Prijs: € 112.995,-

64 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Nieuw chalet op park Zeelanderij te koop, Schouwen-Duiveland 

Plan Sonnemare is volop in beweging! 
Op Zeelanderij zijn 22 nieuwe unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd. 
Een behoorlijk aantal chalets is al geplaatst en de tuinen zijn aangelegd. Zo zijn er nog maar enkele plekjes over. Zo langzamerhand loopt de volledige renovatie van het park op zijn eind, de gasten genieten al volop. Het belooft een prachtig stukje Zeeland te worden. 

Hofjes 80 is een mooie kavel waar een prachtig Arcabo chalet met bijpassend tuinhuisje en veranda geplaatst wordt. Dit comfortabele chalet met unieke uitstraling is gemaakt van hoogwaardige materialen. In het chalet een mooie complete keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. De verkoopprijs is inclusief het verdiept plaatsen, stellen, aansluiten, gaskeuring en tuinaanleg. 

Ben je op zoek naar een nieuw chalet op een mooi landelijk park? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 
 
 


Specificaties:

  • Conditie: Nieuw


Reageer nu!

Contact-informatie

De stacaravanmakelaar ZEELAND ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

SCHARENDIJKE
(Zeeland, NL)
Tel: 0653931840

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)