Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

kamperen

Prachtig nieuw chalet te koop in Burgh-Haamstede

Prijs: € 57.400,-

22 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Prachtig nieuw chalet te koop in Burgh-Haamstede 

Kavel R37 is ruim waardoor de Arcabo ‘Klei’ goed tot zijn recht komt. Heerlijk op de zon gelegen dus hier pak je ieder straaltje mee. Je vrije tijd doorbrengen op camping Ginsterveld klinkt prima, er valt altijd wat te beleven en op de omgeving raak je niet snel uitgekeken. Dat geldt natuurlijk voor het hele eiland, Schouwen Duiveland staat bekend om de vele musea, sportieve activiteiten, evenementen en leuke horecagelegenheden.

Een chalet als dit leent zich er ook voor om veel gebruik van te maken, heerlijk ruim en comfortabel met de centrale verwarming. Het terras ligt er nog prima maar hoe leuk is het om plannen te maken voor de rest van de tuininrichting.
Meubelen in de woonkamer, leuke accessoires...begint het al te kriebelen?

Een afspraak maken om dit mooie stekje te bekijken kan nu al. Even reageren op de advertentie of bellen naar 06 5393 1840 en we zien elkaar op deze leuke familiecamping.
--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 
 
 


Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 4


Reageer nu!

Contact-informatie

De stacaravanmakelaar ZEELAND ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

SCHARENDIJKE
(Zeeland, NL)
Tel: 0653931840

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)