Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

Te koop luxe Chalet

Prijs: € 75.000,-

1.537 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Aantal personen:
  • Zespersoons of meer

Een prachtig chalet, van alle gemakken voorzien je kunt niet mooier wonen, ongeloofelijk luxe van binnen, hij is helemaal af, het is een droom paleis voor iedereen de chalet  staat op het recreatiepark ,de Luwe Stek, in Waarland, prachtig park, bij het water. Je kunt er vissen, zwemmen, kano varen en lekker eten in het restaurant, en voor de kinderen zit er een grote speelplaats bij.

de camping is 365 dagen per jaar open 

 

De chalet is winter hard, geïsoleerd en dubbele beglazing, eigen cv met gas aansluiting en internet .grote living keuken met slaapkamer is 5,5 bij 5 meter en de woonkamer met bad en slaapkamer is 11 meter  bij 4 meter breed,

61 m2 woongenot, zoiets moois heb je nog nooit gezien.


Voorzien van  airco, 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten, moderne living keuken, grote woonkamer, en luxe badkamer met bad. Eventueel gemeubileerd te koop.

lange vitrage en rolgordijnen. In 1 van de slaapkamer zit een elektrisch rolluik, vanonder is de chalet rondom dicht met geïsoleerde platen.

 

Je zit 40 minuten van Amsterdam,11 minuten van het eerst treinstation, en dichtbij Alkmaar, Schagen en diverse Noord-Hollandse badplaatsen, super woon werk verkeer .

 

Aan de tuin is nog niets gedaan, dat wordt de keuze van de nieuwe bewoners, wel staat er een mooie trap voor binnenkomst. 

Kijk op de site ' www de Luwe Stek.nl 'een prachtig recreatie park En leest meteen even de reglementen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hippolytushoef
(1777PB, Nederland)
Tel: 0612063308

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)