Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Jamet Jametic Blue Style

Prijs: € 3.750,-

124 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal personen:
  • Vierpersoons
  • Staat:
  • Gebruikt

Super fijne vouwwagen, wij hebben van de cabine waar het zitje in kan ook een bed gemaakt. Dit is om te bouwen maar hierdoor is de vouwwagen geschikt voor meerdere personen. Ook kan er een tentje onder het uitklapgedeelte geplaatst worden. Deze is aanwezig.

 

Het betreft een Jamet Jametic Blue Style uit 2012, dit model heeft een inritsbaar grondzeil, panoramadak, en de keuken is afneembaar maar kun je ook laten zitten, ideaal voor een kort verblijf. Luifel is aanwezig maar staat niet op de foto, stormbanden en papieren van de vouwwagen zijn nog aanwezig.

 

Heeft in februari 2018 grote beurt gehad voorzien van nieuwe banden. Ritsen vervangen van hordeur en tent bonnen zijn aanwezig. Verder is de vouwwagen ook TUV gekeurd waardoor je in Duitsland 100km p/u mag.

 

De Jamet Jametic heeft een 1-2-3 opzet syteem en is hierdoor zeer eenvoudig op te zetten. De voortent zit aan het slaapgedeelte vast zodat u het geheel in 1 x open kan trekken.

 

Wanneer je de advertentie via telefoon bekijkt zie je misschien niet alle foto's, zijn er 9 geplaatst bij deze advertentie om een goed beeld van de vouwwagen te geven.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Someren
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0613839478

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)