Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kamperen

Mooie vouwwagen Gerjak tago Indian. Izgs

Prijs: € 1.950,-

278 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal personen:
  • Zespersoons of meer
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Hierbij verkopen wij onze nette en vooral ruime vouwwagen.
De vouwwagen is altijd keurig onderhouden en altijd droog gestald. We zette hem altijd op de uitzet poten zodat het gewicht niet op de banden stond.

Het slaapgedeelte is makkelijk op te zetten met zijn tweeën. Vooral handig als je op doorreis bent. Het zijn twee lattenbodem ieder van 140cm x200cm. Dit slaapt echt heerlijk. Ook zit er een hele grote (vaste) disselbak op wat zeer praktisch is. Hier kan je heel veel spullen in kwijt en, in laten tijdens het kamperen. Ook zit er nog een ondertentje bij voor nog eens 2 personen.

Dan heb je een grote voortent incl vloermat. Deze heeft een afmeting van 500x300cm. Hier zitten inritsbare zijkanten in die je ook kan vervangen voor (aan de ene kant) een keuken uitbouw.(aan de andere kant) een extra uitbouw van ongeveer 200x200cm.

Dan heb je daaraan weer een luifel van 500x300cm. Ook hier hebben we inritsbare zijkanten. Ideaal voor als er een beetje wind staat. Hier zette wij altijd de verrijdbare keuken.
Al het doek is van Ten Late doek.

De keuken hebben we voorzien van rvs poten met degelijke wielen. Snel en makkelijk te monteren en ideaal om je keuken te verplaatsen. Er zit een 3pits fornuis in en genoeg ruimte voor borden en bestek. In het midden zit een koelkast. Ook hebben we en aanrechtblad gemaakt. Die is afneembaar.

Als laatst hebben we nieuwe achterlichten gemonteerd. Een nieuwe reserve band laten monteren en een nieuw neuswiel gemonteerd. Kortom helemaal compleet voor een nieuw seizoen. We verkopen hem omdat we een andere vakantie willen gaan doen

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lisse
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)