Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Jamet Jametic Jametic Eco 2024

Prijs: € 7.450,-

102 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De Jametic ECO: de ecologische keuze
Met de Jametic ECO slaat Jamet een nieuwe weg in: het aanbieden van ecologisch verantwoorde vouwwagens. Zo wordt voor het tentdoek bijvoorbeeld gerecycled jeans spijkerbroeken en gerecycled polyester gebruikt. Het gebruik van materialen op ecologische wijze past perfect bij de de huidige tijdsgeest van duurzaamheid en milieubewust op vakantie gaan. Meer weten over deze fraaie Jamet Jametic ECO? Lees dan verder.

Ecologisch verantwoord op vakantie gaan
Een duurzame vakantie is tegenwoordig steeds meer de standaard aan het worden. Op verschillende manieren kan je er voor zorgen om de ecologische voetafdruk te verkleinen wanneer je op vakantie gaat. Veel mensen doen dit al door niet met het vliegtuig te gaan maar door te kiezen voor een vouwwagen. Want zeg nu zelf, kamperen is toch het allerleukste?

Jamet springt hier slim op in en heeft sinds 2024 het antwoord voor degene die op een duurzame manier wil kamperen. Met het nieuwe model Jamet Jametic ECO kan je onbezorgd op een verantwoorde manier op vakantie. Door gebruik te maken van ecologische materialen zorgt Jamet er voor dat ook bij vouwwagens vanaf nu duurzame keuzes gemaakt kunnen worden.

Gebruik van gerecyclede materialen
Gerecyclede jeans spijkerbroeken
De Jamet Jametic ECO is een duurzame keuze omdat bij dit model veel gebruikt wordt gemaakt van ecologische materialen. Zo worden gerecycled polyester en gerecyclede jeans spijkerbroeken in het wanddoek verwerkt.

De TenCate Ecoline ECODENIM – Bluejeans tentdoek is verkrijgbaar in een lichtgrijze kleur met daarin blauwe jeans vezels. Dit geeft een bijzonder effect in het wanddoek en zorgt er voor dat de spijkerbroeken een nieuw tweede leven krijgen. Het zorgt niet alleen voor vermindering van afval in de textielindustrie, maar resulteert het gebruik van deze gerecyclede materialen ook voor een fors lagere productie-waterverbruik en -kleurstofverbruik.

Hennep en organisch katoen
Het dakdoek van de Jametic ECO wordt gemaakt van donkergrijs Ecoline ECOHEMP-doek en bestaat uit hennep, organisch katoen en voor 50% uit gerecycled polyester.

Door het gebruik van deze materialen kan er een aanzienlijke reductie van de CO2 footprint gerealiseerd worden. Het zorgt namelijk voor verlaging in de energiekosten en een besparing van waterverbruik in het productieproces.

Gerecyclede petflessen
Ook het grondzeil is voorzien van gerecyclede materialen. Het grijze grondzeil is van Heytex H7718, waarin circa 16 gerecyclede petflessen per m2 in verwerkt zijn.

Eenvoudig op te zetten en maximaal comfort
De complete tent van de Jametic Eco is maar liefst 5 bij 4 meter en zorgt voor royaal kampeergemak. Deze tent is door een aantal handelingen eenvoudig op te zetten. De kleurstelling bestaat uit een chique lichtgrijze kleur met blauwe jeans vezels er doorheen geweven. Verder wordt de vouwwagen afgewerkt met donkergrijze en zwarte elementen. Niet te missen zijn de fraaie contrasterende witte ritsen en biezen, diverse permanente ventilatie-ramen en een optionele ECO-boogluifel met zijwanden met ramen.

De vouwwagen is voorzien van twee grote 2-persoons lattenbodembedden van elk 1.40 x 2.04 meter. Het rechter bed is opklapbaar doormiddel van gasdempers wat zorgt voor een bergruimte van circa 1.200 liter. Onder het linker bed kan een ondertent geplaatst worden wat zorgt voor extra slaapruimte. Tussen de bedden is er een hangkaststang.

Jamet Jametic ECO wagenbak
De Jamet Jametic ECO is te herkennen aan de vernieuwde wagenbak. De nieuwe lichtgrijze kleur met unieke decoratie-Eco-jeans-striping zorgt voor een frisse look. Het geheel wordt afgewerkt met een donkerblauw dekzeil.

Met de afmetingen van 1.52×2.20 meter is de vouwwagen lekker compact waardoor je deze altijd overal mee naar toe kan nemen. Wat goed is om te weten is dat de Jametic ECO zonder keuken geleverd wordt, wat zorgt voor een gewicht van slechts 750kg op de as. Het laadvermogen is circa 350 kg.
Met de Easy Acces bagage systeem kan je doormiddel van twee gasveren het bed eenvoudig optillen waardoor je toegang krijgt tot de bagage. Dit is ideaal voor het in- en uitladen van de vouwwagen. Een fietsendrager op de dissel behoort tot de opties, evenals een imperiaal op de wagen.

Neem contact met ons op!
06-24400652 0511-472609
 
Specificaties
Eigen gewicht: 750 kg

Laadvermogen: 350kg.
Afmetingen opgezet: 4 x 5 meter.
Afmetingen ingevouwen: 1.52 x 2.20 meter
Bedmaten: 140 x 204 cm 

Prijs Jamet Jametic Eco: € 7.450
Prijs Jamet Jametic Eco inclusief luifel: € 7.995


Meer informatie

Merk: Jamet
Model: Jametic
Type: Jametic Jametic Eco 2024
Bouwjaar: 2024
Modeljaar: 2024

Website tipCaravan & Camperaccessoires aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Vouwwagencentrum Noordbergum ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Noardburgum
(Friesland, Nederland)
Tel: +31 (0)51 147 26
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)